Skinbooster

Wanneer je ouder wordt, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af en daarmee het hydraterend vermogen en de elasticiteit van de huid. Het gevolg is een drogere huid en het ontstaan van rimpels.

 

Belotero Revive is een gel op basis van hyaluronzuur en glycerol. Hyaluronzuur kan tot 1000 maal zijn eigen gewicht in water vasthouden. Het injecteren van deze lichaamseigen stof zal de natuurlijke hydratatie van de huid direct verbeteren. Bovendien voorkomt glycerol rimpelvorming. De gel wordt optimaal opgenomen in de huid, wat zorgt voor een goede huidstructuur en een jonge en frisse uitstraling.


Profhilo is een hoog geconcentreerd hyaluronzuur dat geïnjecteerd wordt ter stimulatie en hydratatie van de huid. De stimulatie omvat een remodellering van het verouderende en slappe weefsel. Wat dit product onderscheidt van de skinbooster is zijn liftend en verstrakkend effect.

 

Resultaat: je huid ziet er weer stevig en stralend uit. Een natuurlijke look zonder drastische volume veranderingen.

andere behandelingen

Botulinetoxine

Een spierontspanner waarmee bepaalde spiertjes van het aangezicht tijdelijk en selectief worden geblokkeerd om dynamische rimpelvorming tegen te gaan.

Fillers

Een gel die via een injectie wordt ingebracht om meer volume te geven waar nodig en/of statische plooien en rimpels te vullen.

CO2 Laser

Behandeling waarbij met een laserstraal miniscule gaatjes in de huid gemaakt worden ter verjonging van de huid of ter behandeling van probleemzones

Peeling

Er wordt een chemische oplossing op de huid aangebracht voor het verkrijgen van een jongere en egale teint